قفل هوشمند

دوران جا گذاشتن کلیدها و پشت در ماندن یا سرقت از خانه به دلیل باز شدن راحت قفل درب ساختمان، در حال نوستالژی شدن است چراکه قفل هوشمند کم کم جایگزین قفل‌های مکانیکی می‌شود. با قفل هوشمند درب خانه، دیگر نیازی به کلید ندارید و می‌توانید امنیت منزل خود را تا حدی افزایش دهید که همه دزدها فراری شوند.

علاوه‌ بر این می‌توانید از راه دور و نزدیک با استفاده از تلفن همراه خود، قفل هوشمند درب ساختمان را مدیریت و کنترل کنید و اگر نیاز بود از راه دور درب ساختمان را برای افراد باز کنید. مطمئناً دوست دارید بیشتر با این قفل جادویی و ویژگی‌ های آن آشنا شوید، پس ادامه این مطلب را از دست ندهید.

قفل هوشمند چیست و چگونه کار می‌کند؟

قفل هوشمند چیست و چگونه کار می‌کند؟

قفل هوشمند به منظور افزایش امنیت ساختمان مورد استفاده قرار می‌گیرد چراکه از سیستم‌های امنیتی فوق‌العاده پیشرفته‌ای برخوردار است. علاوه‌بر این قفل هوشمند درب، از طریق وای فای و بلوتوث قابل مدیریت و کنترل می‌باشد از این‌رو فرقی نمی‌کند که کجا باشید، چه از راه دور و چه از راه نزدیک می‌توانید درب ساختمان را باز و بسته کنید.

علاوه‌ بر این می‌توانید ورود و خروج افراد مختلف به ساختمان را مدیریت و کنترل کنید. قفل هوشمند درب خانه، از طریق تلفن همراه، وارد کردن رمز، استفاده از کارت مخصوص و اثر انگشت باز می‌شود از این‌رو دیگر نیازی به استفاده از کلید نیست.

قفل هوشمند چه ویژگی‌هایی دارد؟

  • می‌ توانید قفل هوشمند را از راه دور کنترل کنید

همانطور که اشاره کردیم، می‌توانید تلفن همراه خود را از طریق وای فای یا بلوتوث به اسمارت لاک وصل کرده و از طریق نرم‌افزار مخصوص آن، قفل هوشمند درب ساختمان را از راه دور مدیریت کنید.

علاوه‌ بر این می‌توانید ورود و خروج افراد به ساختمان را تحت نظر داشته باشید از این‌ رو امنیت منزل شما به صورت چشم‌گیری افزایش پیدا می‌کند. از طرفی می‌توانید هر زمانی که لازم بود، درب ساختمان را با استفاده از تلفن همراه خود چه از راه دور و چه از راه نزدیک باز و بسته کنید.

  • از شر کلید ها و دردسر های آن‌ ها خلاص می‌شوید

کلید ها همیشه دردسرساز هستند چراکه احتمال جا گذاشتن آن‌ها یا گم کردنشان وجود دارد از این‌رو زمانی که به خانه می‌رسید باید مدت زیادی پشت در بمانید تا فرد دیگری از راه برسد و درب را برای شما باز کند. درصورتی که با قفل هوشمند می‌توانید از شر کلیدهای مزاحم خلاص شوید چراکه با smart lock درب ساختمان، دیگر نیازی به کلید ندارید.

قفل‌ های هوشمند انواع مختلفی دارند برخی از آن‌ها دارای یک صفحه لمسی هستند که باید رمز عبور خود را وارد کنید تا باز شوند. برخی دیگر از قفل‌های هوشمند بجای صفحه لمسی دارای صفحه کلید هستند. سایر قفل‌های هوشمند نیز یا از نوع کارتی هستند یا از نوع اثر انگشتی. البته همه قفل‌های هوشمنداز طریق نرم‌افزار مخصوص آن‌ها که بر روی تلفن همراه نصب می‌شود قابل باز شدن هستند.

  • قفل هوشمند به سیستم‌ های امنیتی پیشرفته مجهز است

سیستم امنیتی پیشرفته قفل هوشمند به گونه‎‌ای طراحی شده است که برای جلوگیری از سرقت با به صدا درآوردن آژیر یا تماس با کاربر او را از بروز اتفاقات مطلع می‌سازد. علاوه‌بر این می‌توان آن را به گونه‌ای تنظیم کرد که درصورت عدم حضور کاربران در منزل، به صورت خودکار با مراکز امنیتی و پلیس تماس بگیرید. با این وجود هیچ دزدی جرأت نزدیک شدن به خانه شما را نخواهد داشت.

  • قفل هوشمند به صورت اتوماتیک، درب را قفل می‌کند

یکی دیگر از ویژگی‌ ها و مزایای بسیار مهم smart lock که در افزایش امنیت منزل شما نقش بسزایی دارد، قفل کردن درب ساختمان به صورت اتوماتیک است. درواقع پس از اینکه رمز عبور را وارد می‌کنید، قفل هوشمند درب، رمز عبور را تایید کرده و باز می‌شود.

 پس از اینکه وارد منزل خود شدید و درب را بستید، قفل هوشمند به صورت خودکار درب را قفل می‌کند تا نفراتی که بعد از شما وارد می‌شوند، رمز عبور خود را وارد کنند و پس از تایید رمز عبور اجازه ورود داشته باشند. با این وجود وقتی که خانه را ترک می‌کنید هیچ نگرانی از نبستن درب خانه نخواهید داشت.

  • می‌توانید از رمز های یکبار مصرف برای باز کردن قفل هوشمند استفاده کنید

قفل هوشمند دارای آپشن‌های امنیتی متعددی است که با استفاده از آن‌ها می‌توانید امنیت منزل خود را افزایش دهید. یکی از این آپشن‌ها استفاده از رمز یکبار مصرف است. درواقع رمز یکبار مصرف برای آن دسته از افرادی است که رفت و آمد آن‌ها به منزل شما تنها برای مدت کوتاه و به صورت موقت است.

مانند میهمانان، تعمیرکار یا نظافت‌ چی. همانطور که از نام رمز یکبار مصرف پیداست پس از اینکه کاربر رمز یکبار مصرف را وارد کند، اسمارت لاک درب آن را از حافظه خود پاک می‌کند. بنابراین اگر کاربر برای بار دوم از رمز یکبار مصرف استفاده کند، قفل هوشمند درب ساختمان آن رمز را غیر مجاز تلقی کرده و باز نمی‌شود.

قیمت قفل هوشمند چه قدر است؟

همانطور که اشاره کردیم قفل‌های هوشمند دارای انواع متعددی هستند از smart lock کارتی گرفته تا قفل‌های هوشمندی که با وارد کردن رمز عبور و اسکن اثر انگشت کار می‌کنند. با این وجود قیمت هر یک از قفل‌های هوشمند متناسب با نوعی که دارند و امکاناتی که در اختیار کاربران قرار می‌دهند متفاوت است. 

می توانید جهت اطلاع از قیمت قفل هوشمند درب خانه در انواع مدل‌ ها با تخصصی‌ ترین مرکز هوشمند سازی ساختمان، IRAN BMS تماس بگیرید. کارشناسان مرکز IRAN BMS ضمن راهنمایی شما، قیمت دقیق هر یک از مدل‌ های قفل هوشمند درب ساختمان را به شما اطلاع می‌دهند.

قفل هوشمند

google smart lock چیست؟

Google Smart Lock یک ویژگی امنیتی است که توسط گوگل برای دستگاه‌های اندروید و مرورگر کروم ارائه شده است و هدف آن تسهیل ورود به حساب‌های مختلف بدون نیاز به وارد کردن مداوم پسورد است. این سرویس به کاربران این امکان را می‌دهد که از طریق روش‌های مختلفی مانند شناسایی دستگاه‌های مورد اعتماد، تشخیص چهره، یا الگوهای ورود سریع به حساب‌های خود دسترسی پیدا کنند.

Google Smart Lock پسوردهای ذخیره شده را به صورت خودکار در زمان ورود به سایت‌ها یا برنامه‌های مختلف وارد می کند و علاوه بر این، گزینه‌ هایی مانند قفل‌گذاری خودکار دستگاه یا باز کردن قفل گوشی از طریق اتصال به دستگاه‌ های بلوتوثی قابل اعتماد را نیز فراهم می‌آورد. هدف اصلی این ویژگی افزایش راحتی و امنیت برای کاربران است.

برای اطلاعات بیشتر کلیک کنید: کنترل از راه دور هوشمند

انواع قفل هوشمند

  • قفل اثرانگشتی

این نوع قفل‌ها از فناوری شناسایی اثر انگشت برای تأیید هویت استفاده می‌کنند. وقتی کاربر انگشت خود را روی سنسور قفل قرار می‌دهد، سیستم اثر انگشت او را اسکن کرده و در صورت تطابق با داده‌ های ذخیره‌شده، درب را باز می‌کند. این قفل‌ ها به دلیل دقت بالا و امنیت فوق‌ العاده‌ای که دارند، گزینه‌ای عالی برای تأمین امنیت محیط‌ های حساس مانند منازل و دفاتر کاری هستند. به علاوه، نصب و استفاده از این قفل‌ها بسیار ساده است و نیازی به حمل کلید ندارید.

  • قفل کد دیجیتال

این مدل از قفل‌ ها از صفحه‌ کلید دیجیتال برای ورود رمز استفاده می‌کنند. کاربران باید یک کد مخصوص وارد کنند تا قفل باز شود. این روش برای مکان‌های عمومی و یا دفاتر کاری مفید است، زیرا امکان تغییر رمز به صورت دوره‌ای وجود دارد و امنیت بالایی را فراهم می‌آورد. برخی از این قفل‌ها قابلیت قفل‌کردن خودکار و هشدار در صورت وارد شدن رمز اشتباه را نیز دارند، که به ایمنی بیشتر کمک می‌کند.

  • قفل بلوتوثی

قفل‌ های بلوتوثی از فناوری بلوتوث برای ارتباط با گوشی‌ های هوشمند استفاده می‌ کنند. برای باز کردن قفل، کافی است گوشی خود را به نزدیکی قفل ببرید، که به طور خودکار باز می‌شود. این نوع قفل‌ها برای افرادی که نیاز به دسترسی سریع و بی‌دردسر دارند بسیار مناسب است. با این قفل‌ها، دیگر نیازی به وارد کردن رمز یا استفاده از کلید ندارید و همه چیز از طریق موبایل انجام می‌شود.

  • قفل وای‌ فای

این قفل‌ ها با استفاده از اینترنت بی‌سیم به کاربران این امکان را می‌دهند که از هر مکانی که به اینترنت متصل هستند، درب را باز و بسته کنند. می‌ توانید از طریق اپلیکیشن مخصوص گوشی هوشمند یا حتی دستورات صوتی به راحتی قفل را کنترل کنید. این نوع قفل‌ ها برای خانه‌ های هوشمند و کاربرانی که به دسترسی از راه دور نیاز دارند، بسیار مفید هستند. امکان مشاهده وضعیت قفل و تنظیمات مختلف نیز به راحتی از طریق اپلیکیشن امکان‌ پذیر است.

برای آشنایی با سیستم برق خانه های هوشمند کلیک کنید.

  • قفل NFC

قفل‌های NFC (ارتباط میدان نزدیک) با استفاده از تکنولوژی ارتباط نزدیک برای باز و بسته کردن درب‌ها طراحی شده‌اند. این قفل‌ها به گوشی‌های هوشمند یا کارت‌های مخصوص که از NFC پشتیبانی می‌کنند متصل می‌شوند. کافی است گوشی خود را به نزدیکی قفل بیاورید تا درب به‌طور خودکار باز شود. این مدل از قفل‌ ها برای دفاتر، هتل‌ ها یا حتی آپارتمان‌ هایی که نیاز به کنترل دسترسی سریع دارند، مناسب است.

  • قفل ترکیبی

قفل‌های ترکیبی به شما این امکان را می‌دهند که از چندین روش امنیتی به صورت همزمان استفاده کنید. این قفل‌ها از ترکیبی از رمز عبور، اثر انگشت، کارت‌های RFID و بلوتوث برای شناسایی کاربران استفاده کنند. این ویژگی‌ها امنیت بسیار بالایی را فراهم می‌آورد و مناسب مکان‌هایی است که نیاز به سطوح مختلف امنیتی دارند، مانند دفاتر تجاری، شرکت‌های بزرگ یا محل‌های نگهداری اطلاعات حساس.

معایب قفل هوشمند

  • هزینه بالا

یکی از مهم‌ ترین معایب قفل‌ های هوشمند، قیمت بالاتر آنها نسبت به قفل‌های سنتی است. این قفل‌ها به دلیل بهره‌گیری از تکنولوژی‌ های پیشرفته و امکانات اضافی، هزینه بیشتری دارند. برای افرادی که به دنبال گزینه‌های اقتصادی‌تر هستند، این قفل‌ها انتخاب مناسبی نیستند.

  • وابستگی به برق و اینترنت

قفل‌ های هوشمند برای عملکرد صحیح نیاز به برق دارند. در صورت قطع برق یا خرابی سیستم، قفل از کار می افتد. علاوه بر این، برخی مدل‌های این قفل‌ها که قابلیت کنترل از راه دور را دارند، به اتصال اینترنت وابسته هستند. اگر اینترنت قطع شود، دسترسی به قفل مشکل‌ ساز می شود. برای جبران این مشکلات، برخی از قفل‌ها مجهز به باتری‌ های پشتیبان یا کلید فیزیکی اضافی هستند که در مواقع اضطراری به کار می‌آیند.

برای آشنایی با سیستم های هوشمند هواساز کلیک کنید.

  • ریسک هک‌ شدن

علی‌ رغم اینکه قفل‌ های هوشمند به طور معمول از امنیت بالایی برخوردارند، اما همچنان احتمال هک‌شدن آنها وجود دارد. این قفل‌ها به دلیل ارتباط با اینترنت یا بلوتوث ممکن است هدف حملات سایبری قرار گیرند. هکرها ممکن است با دسترسی به اطلاعات موجود در قفل، امنیت خانه یا محل کار شما را به خطر بیندازند.

  • نیاز به تخصص فنی

نصب و راه‌ اندازی برخی از قفل‌ های هوشمند نیاز به دانش فنی خاصی دارد. بسیاری از مدل‌های پیچیده‌تر برای نصب به تخصص نیاز دارند، که برای کاربران غیر فنی مشکل‌ ساز است.

کنترل از راه دور هوشمند با ایران بی ام اس

اگر به دنبال مرکزی تخصصی جهت پیاده‌سازی سیستم‌های هوشمند هستید ما به شما مرکز هوشمند سازی ساختمان IRAN BMS را معرفی می‌کنیم. IRAN BMS یکی از تخصصی‌ترین مراکز پیاده‌سازی ساختمان هوشمند است که انواع سیستم‌های هوشمند را با امکاناتی متناسب با نیازها و بودجه کاربر به بهترین شکل ممکن اجرا می‌کند. از خدمات ویژه مرکز هوشمندسازی (BMS) میتوان به طراحی و اجرا سیستم روشنایی هوشمند، سیستم صوتی و تصویری هوشمند، سیستم تهویه مطبوع هوشمند، سیستم امنیتی هوشمند، سیستم کنترل از راه دور هوشمند و سیستم اطلاع‌ رسانی هوشمند اشاره کرد.

5/5 - (2 امتیاز)
مشکل شما رفع نشده؟

تماس با iran bms و مشاوره رایگان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید