نصب و راه اندازی ساختمان هوشمند

حداقل یک بار هم که شده اسم خانه هوشمند به گوش شما خورده است اما می‌دانید خانه هوشمند چیست؟ می‌دانید چطور می‌توانید خانه معمولی خودتان را به یک خانه هوشمند تبدیل کنید؟ اصلا چرا باید در یک خانه هوشمند زندگی کنید؟ به احتمال زیاد اهل تکنولوژی و یک زندگی مدرن هستید که مطالعه این مطلب را انتخاب کرده‌اید. همه ما چه کم چه زیاد معنای تکنولوژی هوشمند را احساس کرده‌ایم اما زندگی در خانه هوشمند چیز دیگریست! خانه هوشمند به شما اجازه می‌دهد که تکنولوژی را با پوست و گوشت و استخوان خود لمس کنید. 

زمانی که زندگی در یک خانه هوشمند را به زندگی در یک خانه معمولی ترجیح می‌دهید، معنای واقعی استفاده از تکنولوژی را احساس خواهید کرد. خانه هوشمند یعنی کنترل همه چیز در دستان شما، یعنی خداحافظی با قبض‌های زیاد و کلافه‌کننده، یعنی امنیت خیره‌کننده و فرار دزدها. حالا آماده‌اید که جواب سوالات خود را درباره ساختمان هوشمند بگیرید؟ پس با ما باشید چراکه قرار است از سیر تا پیاز خانه هوشمند و نصب و راه اندازی ساختمان هوشمند را به شما بگوییم.

نصب و راه اندازی ساختمان هوشمند

این شما و این خانه هوشمند

روز به روز هوشمند سازی ساختمان پیشرفت می‌کند و همگام با آن تجهیزات هوشمند جدیدی راهی بازار می‌شوند. از تجهیزات روشنایی هوشمند گرفته تا تجهیزات نشتی آب، گاز و … . حالا فرض کنید که شما یکی از این تجهیزات هوشمند را خریداری کرده‌اید و قرار است در خانه معمولی خود استفاده کنید. پس از اینکه تجهیزات یا سیستم‌های هوشمندی که مدنظر دارید را در خانه خود اجرا کردید، خانه شما دیگر آن خانه معمولی نیست بلکه یک خانه هوشمند است.

مطمئناً متوجه شدید که منظور از خانه هوشمند، خانه‌ای است که تجهیزات و سیستم‌های هوشمندی مانند: سیستم روشنایی هوشمند، سیستم سرمایش و گرمایش هوشمند و … در آن اجرا شوند. بنابراین منظور از نصب و راه اندازی ساختمان هوشمند، نصب و راه اندازی تجهیزات هوشمند است.

نصب و راه اندازی ساختمان هوشمند به زبان ساده

برقراری ارتباط بین تجهیزات و سیستم‌های هوشمند با یکدیگر و اتصال همه آن‌ها به یک نقطه مرکزی است که به آن سیستم مدیریت هوشمند ساختمان یا BMS گفته می‌شود. دقیقاً مانند یک شبکه کامپیوتری LAN که کامپیوترهای کلاینت علاوه‌بر اینکه به یکدیگر متصل هستند به یک نقطه مرکزی یعنی سرور نیز متصل هستند و از طریق سرور کنترل می‌شوند.

سیستم مدیریت هوشمند ساختمان یا BMS نیز امکان کنترل، مدیریت و برنامه‌ریزی همه سیستم‌های هوشمند را چه از راه دور و چه از راه نزدیک برای کاربر فراهم می‌کند. برای مثال می‌توانید زمانی که در دفتر کار خود هستید یا حتی زمانی که در مسافرتید با سیستم آبیاری هوشمند به همه گل‌ها آب بدهید. علاوه‌بر این تمامی بخش‌های خانه را با دوربین‌های هوشمند تحت نظر داشته باشید.

نصب و راه اندازی ساختمان هوشمند چه سودی برای شما دارد؟

بعضی از مردم با خود فکر می‌کنند که نصب و راه اندازی ساختمان هوشمند برای افراد لاکچری است. اگر شما هم اینگونه فکر می‌کنید باید به شما بگوییم که کاملاً در اشتباه هستید. شما می‌توانید تنها سیستم‌ها و تجهیزات هوشمندی که به آن‌ها نیاز دارید را در خانه خود پیاده‌سازی کنید و از پرداخت هزینه‌های زیاد خودداری کنید. از طرفی شاید هوشمند سازی ساختمان در ابتدا کمی پر هزینه به نظر برسد اما موجب کاهش مصرف انرژی و کاهش هزینه‌های تعمیر و نگهداری می‌شود. بنابراین پس از نصب و راه اندازی تجهیزات هوشمند دیگر مجبور نیستید به پرداخت قبض‌هایی با مبالغ بالا و هزینه‌های زیاد تعمیر و نگهداری تن دهید.

صبر کنید! مزایای نصب خانه هوشمند تنها به  صرفه‌جویی در مصرف انرژی و کاهش هزینه‌های تعمیر و نگهداری محدود نمی‌شود. هوشمند سازی ساختمان امنیت خانه شما را به طرز باورنکردنی افزایش می‌دهد و همه این مزایا و ویژگی‌ها موجب آسایش و راحتی شما می‌شود. امنیت ساختمان هوشمند توسط سیستم امنیتی هوشمند که مهم‌ترین عضو آن دوربین‌های هوشمند هستند، تامین می‌شود. دوربین‌های هوشمند پس از اینکه کاربر از خانه خارج می‌شود، پروسه فیلم‌برداری را آغاز می‌کنند. درصورتی که فرد ناشناسی وارد خانه شود از طریق تماس، ارسال پیامک یا به صدا درآوردن صدای آژیر به کاربر اطلاع می‌دهند.علاوه‌ بر این دوربین‌های هوشمند امکان مشاهده همه بخش‌های خانه را چه از راه دور و چه از راه نزدیک برای کاربر فراهم می‌کنند.

به چند روش می‌توان یک خانه معمولی را به یک خانه هوشمند تبدیل کرد؟

نصب و راه اندازی ساختمان هوشمند به صورت بی‌سیم

منظور از اجرای یک خانه هوشمند به صورت بی‌سیم استفاده از وای فای برای برقراری ارتباط بین تجهیزات و سیستم‌های هوشمند با یکدیگر است. بنابراین نیازیی به استفاده از کابل برای متصل کردن سیستم‌های هوشمند به یکدیگر نیست. از مزایای این روش می‌توان به نصب سریع و آسان، راحتی و دسترسی بی‌نظیر و کاهش هزینه‌های راه‌اندازی خانه هوشمند به دلیل عدم نیاز به کابل‌کشی اشاره کرد.

 البته روش بی‌سیم برای نصب و راه اندازی ساختمان هوشمند، معایبی هم دارد برای مثال درصورت قطع شدن وای فای ارتباط بین سیستم‌های هوشمند با یکدیگر به طور کامل قطع می‌شود. بنابراین شما برای کنترل و برنامه‌ریزی تجهیزات خانه هوشمند به ویژه از راه دور دچار مشکل خواهید شد.

نصب و راه اندازی ساختمان هوشمند به صورت با سیم

جهت راه اندازی ساختمان هوشمند با سیم از کابل اترنت برای ارتباط بین سیستم‌های هوشمند استفاده می‌شود. از مزایای این روش می‌توان به عملکرد و قابلیت اطمینان بی‌نظیر و ایمنی فوق‌العاده اشاره کرد. البته نصب و راه اندازی ساختمان هوشمند به روش با سیم معایبی نیز دارد که شامل: فرآیند نصب سخت و هزینه زیاد راه‌اندازی خانه هوشمند به دلیل خرید کابل‌‌های زیاد می‌باشد.

 البته لازم است اشاره کنیم که در این روش ارتباط بین سیستم‌های هوشمند برخلاف روش بی‌سیم به هیچ‌وجه قطع نمی‌شود. بنابراین به راحتی می‌توانید از راه دور نیز تمامی تجهیزات هوشمند را کنترل، مدیریت و برنامه‌ریزی کنید.

مراحل کلی راه اندازی خانه هوشمند

  1. اولین مرحله قبل از راه اندازی خانه هوشمند، دریافت مشاوره به صورت حضوری یا تلفنی از کارشناسان مرکز تخصصی هوشمند سازی ساختمان (IRAN BMS)
  2. انتخاب روش پیاده‌سازی خانه هوشمند، تجهیزات و سیستم‌های هوشمند متناسب با نیازها و بودجه‌ای که دارید.
  3. طراحی نقشه، آنالیز و تحلیل پروژه براساس روش اجرای خانه و تجهیزات هوشمند.
  4. عقد قرار براساس نقشه طراحی شده جهت نصب و راه اندازی ساختمان هوشمند و تجهیزات و سیستم‌های مورد نیاز.
  5. نصب و راه اندازی تجهیزات ساختمان هوشمند و سرور مرکزی توسط تکنسین‌های مجرب و متخصص
  6. آموزش نحوه استفاده از هر کدام از تجهیزات و سیستم‌های هوشمند اجرا شده به کاربر.
  7. ارائه خدمات پس از فروش و پشتیبانی.

انواع تجهیزات هوشمند در خانه‌ای هوشمند

  • سیستم روشنایی هوشمند
  • سیستم سرمایش و گرمایش هوشمند
  • سیستم صوتی و تصویری هوشمند
  • سیستم کنترل از راه دور هوشمند
  • سیستم امنیتی هوشمند
  • سیستم آبیاری هوشمند
  • سیستم اطلاع‌رسانی هوشمند

بهترین شیوه پیاده سازی خانه هوشمند با ایران BMS

کارشناسان و تکنسین‌های متخصص مرکز IRAN BMS متناسب با نیازها و بودجه‌ای که دارید بهترین شیوه نصب و راه اندازی ساختمان هوشمند را به شما پیشنهاد می‌دهند. درضمن راهنمایی‌های لازم را به شما ارائه می‌دهند تا نیازهای خود را از اجرای ساختمان هوشمند بشناسید و متناسب با بودجه‌ای که دارید بهترین امکانات را در خانه هوشمند خود داشته باشید. بنابراین می‌توانید نصب و راه اندازی تجهیزات ساختمان هوشمند را با اطمینان خاطر به تخصصی‌ترین مرکز هوشمند سازی ساختمان IRAN BMS، بسپارید.

5/5 - (2 امتیاز)
مشکل شما رفع نشده؟

تماس با iran bms و مشاوره رایگان

پیشنهاد میکنیم این مقالات را هم بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید