تخصصی ترین مرکز هوشمند سازی ساختمان در ایران

هوشمند سازی ساختمان یعنی همگام سازی ساختمان (مسکونی، تجاری، اداری و …) با تکنولوژی روز. در فرایند هوشمند سازی ساختمان ها تلاش می شود که با استفاده از علم الکترونیک و نرم افزار، خطاهای انسانی، مصرف انرژی و دغدغه های روزمره افراد کاهش پیدا کنند. 

هوشمند سازی ساختمان

یک خانه هوشمند از برنامه های از پیش تعیین شده خود استفاده کرده و در شرایط مختلف تصمیمات دقیقی برای تجهیزات ساختمان می گیرد. در واقع با حذف کلیدهای سنتی مکانیکی و جایگزینی آنها با یک پنل لمسی مرکزی که به کلیه تجهیزات ساختمان دسترسی دارد، امکان مدیریت بخش های مختلف ساختمان به صورت هوشمند فراهم خواهد شد. یک ساختمان یا خانه هوشمند تجهیزاتی همچون روشنایی، سیستم های سرمایشی و گرمایشی، سیستم های امنیتی، سناریو های متداول، دستیار صوتی، اطلاعات هوشمند، سنسورها و… دارد. در این مقاله تلاش داریم که با کمک کارشناسان مجرب هوشمند سازی ساختمان ، اطلاعات بیشتری در خصوص این فرایند و مزایای آن به شما عزیزان ارائه دهیم. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر می توانید با تیم مشاوره مرکز هوشمند سازی ساختمان ایران بی ام اس ( IRAN MBS ) تماس بگیرید.

هدف از هوشمند سازی ساختمان bms

باور عمومی بر این است که هوشمند سازی ساختمان به منظور کنترل تجهیزات خانه انجام می شود. اگرچه یک ساختمان هوشمند به شما این امکان را می دهد که سر جایتان بنشینید و مثلا چراغ ها را با ریموت کنترل خاموش و روشن کنید. اما هدف اصلی از هوشمند سازی ساختمان bms ، چیزی فراتر از تصورات و باورهای رایج است. در واقع این کار، با هدف افزایش امنیت ساختمان و نیز بهینه سازی مصرف انرژی انجام می شود. به عبارت بهتر، ساختمان ها هوشمند می شوند تا از بروز خطرات و آسیب هایی همچون آتش سوزی و … در آنها جلوگیری شود. همه ساله شمار بسیاری از منازل و ساختمان های اداری، دستخوش سرقت و یا طعمه حریق شده اند. نشت گاز و سوانح ناشی از اتصالی برق منجر به آتش سوزی شده و جان بسیاری از افراد را گرفته اند. هوشمند سازی ساختمان به ساکنین این امکان را می دهد که از راه دور، تجهیزات مختلف ساختمان همچون آب، برق، گاز و … را کنترل کرده و از ایمن بودن وضعیت آنها اطمینان پیدا کنند.

خدمات IRAN BMS تخصصی ترین مرکز هوشمند سازی ساختمان

IRAN BMS به عنوان تخصصی ترین مرکز هوشمند سازی ساختمان، خدمات تخصصی و بی نقصی را در این زمینه به متقاضیان ارائه می دهد. عمده سرویس های این مجموعه شامل اقداماتی همچون کنترل از راه دور، اطلاع رسانی هوشمند، سرمایش و گرمایش هوشمند، سیستم امنیتی هوشمند، روشنایی هوشمند و سیستم صوتی و تصویری هوشمند می شوند. برای ارائه هریک از خدمات ذکر شده، از پیشرفته ترین تجهیزات روز دنیا استفاده می شود تا از نظر کیفی، در بالاترین سطح قرار داشته باشند. در صورت تمایل به دریافت هریک از خدمات مرکز تخصصی هوشمند سازی ساختمان، کافی است با این مجموعه تماس بگیرید.

کنترل از راه دور هوشمند

کنترل از راه دور

یکی از سرویس هایی که مرکز هوشمند سازی ساختمان (ایران بی ام اس) به متقاضیان این حوزه ارائه می دهد، کنترل از راه دور است. با اجرای این مرحله، شما می توانید کلیه تجهیزات متصل به سیستم هوشمند ( با سیم و بی سیم) را از طریق تلفن همراه و کامپیوتر کنترل کنید. این یعنی شما می توانید از هر جایی که هستید، تمامی تجهیزات منزل یا محل کار خود را توسط یک دیوایس هوشمند (موبایل، تبلت، لپ تاپ و …) تحت کنترل خود داشته باشید.

سیستم اطلاع رسانی هوشمند

اطلاع رسانی هوشمند

یکی دیگر از خدمات IRAN BMS در راستای هوشمند کردن ساختمان که در شمار جدیدترین تکنولوژی های این حوزه قرار دارد، اطلاع رسانی هوشمند است. شما یک پنل خواهید داشت که مواردی همچون دمای محیط داخل منزل، دما، رطوبت، فشار هوای خارج منزل، میزان آلاینده های هوا، استاندارد سازی آلودگی هوا، سرخط خبر های روز از خبرگذاری مورد نظر شما، هواشناسی، ساعت و تقویم، مناسبت های تقویمی و… را به اطلاع شما می رساند.

 سرمایش و گرمایش هوشمند

به جرات می توان گفت که یکی از کاربردی ترین قابلیت های هوشمند سازی ساختمان مربوط به گرمایش و سرمایش هوشمند است. سیستم های تهویه مطبوع  متناسب با مدل شان با روش های متفاوتی هوشمند می شوند. در واقع کارشناسانِ ایران بی ام اس قابلیت های مشخصی را به سیستم های گرمایش و سرمایش ساختمان شما اضافه خواهند کرد. اتوماسیون این سیستم به تناسب حضور و عدم حضور شما در منزل و تنظیم دمای مناسب فعالیت می کند.

سیستم امنیت هوشمند

سیستم امنیتی هوشمند

سیستم امنیتی هوشمند یکی از جذاب ترین خدماتی است که در هوشمند کردن ساختمان BMS به کاربران محترم ارائه گردد. سیستم امنیتی خانه هوشمند به معنی تامین امنیت منزل با استفاده از جدید ترین تکنولوژی های روز دنیا است. مگنت درب و سنسور حرکتی به شما این امکان را می دهد که وقتی در منزل نیستید، از هرگونه ورود غیر مجاز و یا تلاش برای این منظور مطلع شوید. در واقع پس از راه اندازی این سیستم، ورود های غیر مجاز به منزل تان از طریق ایمیل، نوتیفیکیشن، پیام تلگرامی و… به شما اطلاع داده خواهد شد.

سیستم روشنایی خانه هوشمند

روشنایی هوشمند

روشنایی هوشمند یکی از ویژگی های اصلی خانه هوشمند محسوب می شود که اساس آن بر حذف کلیدهای فیزیکی و قدیمی استوار است. با پیشرفت تکنولوژی به مرور زمان پنل های لمسی با قابلیت های بی نظیر خود جایگزین سیستم های قدیمی شده اند. مزایای مختلف سیستم روشنایی هوشمند شامل مواردی همچون؛ زیبایی ظاهری، کنترل آسان از هر مکانی، اتوماسیون روشنایی در ارتباط با دیگر تجهیزات در شبکه هوشمند، انواع سناریو ها و … می گردند.

سیستم صوتی و تصویری خانه هوشمند

سیستم صوتی و تصویری هوشمند

آخرین مورد از خدمات مرکز هوشمند سازی ساختمان IRAN BMS مربوط به سیستم صوتی و تصویری هوشمند است. این سیستم می تواند بر حسب انتخاب شما شامل اسپیکر های سقفی، متصل به تلفن همراه کاربر از طریق بلوتوث و یا تجهیزات دیگر باشد. سیستم تصویری هم معمولا شامل کنترل کلیه تجهیزات تصویری منزل از طریق پنل دیواری و تلفن همراه است.

هزینه هوشمند سازی ساختمان چقدر است؟

هزینه هوشمند سازی ساختمان سوال بسیاری از کاربرانی است که قصد انجام این کار را دارند. نمی توان پاسخ دقیقی به این سوال داد چرا که هزینه هوشمند سازی بستگی به عوامل متعددی دارد. روش های هوشمند سازی ساختمان، برند و کیفیت محصولات و تجهیزات مورد استفاده، کیفیت انجام مراحل و موارد بسیار دیگری در قیمت و هزینه هوشمند کردن ساختمان شما تاثیر گذار هستند.

پیشنهاد با به شما این است که برای بهره مندی حداکثری از هزینه ای که صرف انجام این کار می کنید، اول با افراد مجرب مشورت کنید. این کار به شما کمک می کند که بدانید دقیقا باید چه کاری انجام دهید و به چه تجهیزاتی نیاز خواهید داشت. تیم کارشناسی مرکز هوشمند سازی ساختمان با برخورداری از تجربه چندین ساله در این حوزه، آماده ارائه اطلاعات تخصصی به شما عزیزان می باشند. کافی است با کادر فنی مجرب مرکز سخت افزار ایران در ارتباط باشید تا هرآنچه را که لازم است راجع به هزینه هوشمند سازی ساختمان و جزئیات این پروسه به دست آورید.

تجهیزات ساختمان هوشمند

اصلی ترین تجهیزات bms شامل پردازنده ها، سنسور ها، و عملگر ها می باشد. پردازنده اطلاعات را از سنسور ها دریافت کرده و آنها را با دستورات از پیش تعیین شده ای ادغام می کند. در نهایت دستورات به عملگرها ارسال می شوند. سنسور ها هم وظیفه جمع آوری اطلاعات محیطی به شکل لحظه ای و اعلام آنها به پردازنده را بر عهده دارند. مجموعه این تجهیزات و فعالیت های آنها اساس کار هوشمند سازی ساختمان BMS است و به این ترتیب شما می توانید از امکانات و قابلیت های بی شمار یک مجموعه هوشمند بهره مند شوید.

سنسور های حرکتی، اکسس کنترل، سنسور های دما، ارسال کننده های امواج مادون قرمز، ارسال کننده امواج رادیویی، مکنت، نشت آب، تشخیص گاز و … نیز از جمله سنسورهای پر کاربرد در این فرایند به شمار می روند.

هزینه هوشمند سازی ساختمان

مرکز جامع هوشمند سازی ساختمان (ایران بی ام اس)

طراحی و اجرای یک خانه هوشمند با برخورداری از حداکثر امکانات هدفی است که مرکز جامع هوشمند سازی ساختمان ( IRAN BMS) دنبال می کند. مهندسین ما در پی آنند که ضمن استفاده از تجهیزات نوین و پیشرفته، بهترین امکانات و خدمات را به شما ارائه دهند. خانه های هوشمند ساختمان هایی هستند که کاربر می تواند امنیت، دما و بسیاری از مولفه های دیگر در آنها را از راه دور کنترل کند. راه اندازی منازل هوشمند و ساختمان های اداری هوشمند و نصب تمامی تجهیزات آن ها مقوله ای است که نیاز به مهارت، تخصص و ابزار ویژه ای دارد. ما تمامی این فاکتورها را در اختیار داریم و آنها را در مسیر ارائه سرویس های هرچه با کیفیت تر به شما عزیزان به کار بسته ایم. متخصصین  هوشمند سازی ساختمان ( بی ام اس) در تمام مراحل اجرای طرح (ارائه مشاوره، نصب و راه اندازی تجهیزات، یکپارچه سازی، رفع مشکلات و …) همراه و پشتیبان شما عزیزان خواهند بود. برای کسب اطلاعات بیشتر، با کارشناسان IRAN BMS تماس بگیرید.

مرکز جامع هوشمند سازی ساختمان (ایران بی ام اس)

طراحی و اجرای یک خانه هوشمند با برخورداری از حداکثر امکانات هدفی است که مرکز جامع هوشمند سازی ساختمان ( IRAN BMS) دنبال می کند. مهندسین ما در پی آنند که ضمن استفاده از تجهیزات نوین و پیشرفته، بهترین امکانات و خدمات را به شما ارائه دهند. خانه های هوشمند ساختمان هایی هستند که کاربر می تواند امنیت، دما و بسیاری از مولفه های دیگر در آنها را از راه دور کنترل کند. راه اندازی منازل هوشمند و ساختمان های اداری هوشمند و نصب تمامی تجهیزات آن ها مقوله ای است که نیاز به مهارت، تخصص و ابزار ویژه ای دارد. ما تمامی این فاکتورها را در اختیار داریم و آنها را در مسیر ارائه سرویس های هرچه با کیفیت تر به شما عزیزان به کار بسته ایم. متخصصین هوشمند سازی ساختمان ( بی ام اس) در تمام مراحل اجرای طرح (ارائه مشاوره، نصب و راه اندازی تجهیزات، یکپارچه سازی، رفع مشکلات و …) همراه و پشتیبان شما عزیزان خواهند بود. برای کسب اطلاعات بیشتر، با کارشناسان IRAN BMS تماس بگیرید.

مزایای هوشمند سازی ساختمان

ممکن است برخی تصور کنند، هوشمند سازی شاختمان صرفاً به دلیل پیشرفت های قابل توجه تکنولوژی در سال های اخیر مطرح شده است و نوعی حرکت با مد است. اما باید بدانید که مزایای بسشیاری برای آن وجود دارد که می تواند کیفیت زندگی امروزی را بهبود بخشد.

امنیت و آرامش

مفهوم خانه تنها به یک چهار دیواری محدود نمی‌شود بلکه باید شامل محیطی آرام و امن باشد. یکی از مهم‌ترین مزایای هوشمند سازی ساختمان این است که خانه شما را به محیطی امن و آرام تبدیل می‌کند. تجهیزات هوشمندی که نهایت امنیت  و آرامش را به خانه هوشمند می‌آورند شامل: دوربین‌های هوشمند، سنسور دود، سنسور نشتی آب و … هستند. دوربین‌های هوشمند متناسب با نوع برنامه‌ای که به آن‌ها می‌دهید پروسه فیلم‌برداری را به صورت شبانه‌روز انجام می‌دهند یا زمانی که شما از خانه خارج می‌شوید فیلم‌برداری را آغاز می‌کنند. بنابراین امکان کنترل و نظارت همه ی بخش‌های خانه هوشمند چه از راه دور و چه از راه نزدیک وجود دارد.

علاوه‌بر این، درصورت ورود افراد ناشناس به منزل با استفاده از صدای آژیر یا برقراری تماس و ارسال پیامک به اهالی خانه آن‌ها را از این جریان مطلع می‌سازد. سنسورهای دود و نشتی آب نیز از بروز هرگونه آتش‌سوزی یا ترکیدگی لوله جلوگیری می‌کنند؛ به گونه‌ای که پس از تشخیص دود و نشتی آب بلافاصله با به صدا درآوردن آژیر یا برقراری تماس با کاربر او را در جریان منشأ نشتی آب و آتش‌سوزی قرار می‌دهند. علاوه‌بر این جریان گاز و آب را به صورت خودکار قطع می‌کنند تا از بروز چنین اتفاقاتی جلوگیری کنند. بنابراین می‌توانید با زندگی در خانه هوشمند اوج امنیت و آرامش را تجربه کنید.

بهینه سازی مصرف انرژی

همه ما همیشه با قبض‌های سرسام‌آور آب، برق و گاز روبه‌رو هستیم اما با زندگی در یک خانه هوشمند می‌توانیم از شر این قبض‌ها خلاص شویم. به این دلیل که یکی از مزایای هوشمند سازی ساختمان، بهینه سازی مصرف انرژی است. برخی از مهم‌ترین سیستم‌های هوشمندی که موجب صرفه‌جویی در مصرف انرژی می‌شوند شامل: سیستم‌های روشنایی هوشمند، پرده برقی هوشمند و سیستم آبیاری هوشمند هستند.

سیستم روشنایی هوشمند به گونه‌ای طراحی شده است که موجب کاهش چشم‌گیر مصرف برق می‌شود اما چطور؟ این سیستم هوشمند با تاریک شدن هوا تنها لامپ‌های هر بخش از خانه مانند اتاق نشیمن که افراد در آن حضور دارند را روشن می‌کند. بنابراین زمانی که کاربر وارد اتاق خود می‌شود لامپ‌ها به صورت خودکار روشن شده و زمانی که او اتاق را ترک می‌کند، لامپ‌ها به صورت خودکار خاموش می‌شوند. علاوه‌بر این سیستم روشنایی هوشمند، سطح روشنایی محیط را متناسب با میزان روشنایی هوا تنظیم می‌کند. 

بنابراین لامپ‌هایی که اطراف پنجره‌ها قرار دارند به دلیل وارد شدن نور از پنجره به داخل خانه نسبت به لامپ‌های دیگر کم‌نور هستند. همه این موارد موجب می‌شود که در مصرف برق به صورت چشم‌گیری صرفه‌جویی شود. پرده برقی هوشمند نیز یکی دیگر از تجهیزات تاثیرگذار در کاهش مصرف انرژی است. درواقع این سیستم هوشمند در فصل سرما که نور آفتاب به داخل خانه می‌تابد کنار رفته تا تا تابش نور آفتاب محیط خانه را گرم کند از طرفی عملکرد سیستم گرمایش هوشمند کاهش پیدا می‌کند. بنابراین در مصرف انرژی صرفه‌جویی می‌شود.

میترینگ مصرف انرژی

یکی دیگر از مزایای هوشمند سازی ساختمان، میترینگ مصرف انرژی است. منظور از میترینگ مصرف انرژی، سیستم هوشمند تفکیک هزینه‌های آب، برق و گاز است اما این سیستم هوشمند چه کمکی به ما می‌کند؟ درواقع میترینگ مصرف انرژی موجب افزایش راندمان تجهیزات هوشمند، کاهش مصرف انرژی و درنهایت افزایش آسایش و رفاه کاربران می‌شود.

 این سیستم هوشمند با تفکیک هر یک از هزینه‌های آب، برق و گاز شما را از میزان مصرف خود مطلع کرده و راهکارهایی جهت کاهش مصرف انرژی به شما ارائه می‌دهد. بنابراین علاوه‌بر اینکه هر یک از تجهیزات خانه هوشمند در کاهش مصرف انرژی نقش دارند، با میترینگ مصرف انرژی در خانه هوشمند می‌توانید بیشتر به کاهش مصرف انرژی و هزینه‌ها کمک کنید.

رفاه و آسایش

هیچ چیزی لذت‌بخش‌تر از این نیست که بتوانید همه چیز را از راه دور کنترل کنید. خوشبختانه خانه هوشمند چنین امکانی را به شما می‌دهد؛ از این‌رو می‌توانید تمامی تجهیزات هوشمند را چه از راه نزدیک و چه از راه دور برنامه‌ریزی، مدیریت و کنترل کنید. بنابراین زمانی که خارج منزل هستید یا برای مدتی به مسافرت رفته‌اید به راحتی می‌توانید همه بخش‌های خانه را تنها از طریق موبایل خود مشاهده کنید.

 علاوه‌بر این وظایف هر یک از سیستم‌های هوشمند را کنترل کنید یا حتی سناریویی که برای آن‌ها تنظیم کرده بودید را تغییر دهید. همه این کارها تنها با یک موبایل و لم دادن روی مبل انجام می‌شوند. بنابراین می‌توانیم نتیجه بگیریم که یکی دیگر از مزایای هوشمند سازی ساختمان تجربه اوج رفاه و آسایش است.

انواع روش های هوشمند سازی

اینترنت ستون فقرات زندگی روزمره و هوشمند سازی منازل و ساختمان ها است، ما از آن نه تنها برای حفظ ارتباط با خانواده و دوستان، بلکه برای تماشای فیلم، خرید و اداره امور مالی خود استفاده می کنیم. با این حال هنوز سوالات زیادی در مورد اینکه چگونه همه این داده ها را مدیریت می کنیم و اینکه چگونه می توانیم سیگنال ها را در هر اتاق در خانه خود به بهترین شکل توزیع کنیم، مطرح است. این موضوع ما را به سمت یک پرسش مهم هدایت می کند: کدام بهتر است سیستم بی سیم یا سیمی؟

مزایای سیستم های هوشمند بی سیم (wireless)

مزایای سیستم های هوشمند بی سیم (wireless)

  • نصب آسان
  • عدم نیاز ه اتصال به سوکت ها
  • استفاده از کابل های کمتر
  • کار کردن شبکه در فاصله 100 متری از مبدأ ارسال سیگنال
  • به آسانی و ارزان قابلیت آپگرید شدن دارد

مزایای سیستم های هوشمند سیمی (wired)

  • اتصال سیمی ثابت و بدون افت کیفیت کار می کند
  • تداخلی در عملکرد سایر اجزایی که کنترل از راه دور دارند، ایجاد نمی کند
  • سیستم های سیمی قادر به اجرای برنامه های کاربردی ساده یا پیچیده هستند
  • اطلاعاتی که برای کنترل خدمات خانه شما استفاده می شود، به جای پخش شدن در سراسر خانه، متمرکز هستند.
  • نیازی به باتری ندارد
مزایای سیستم های هوشمند بی سیم (wireless)

مزایای سیستم های هوشمند بی سیم (wireless)

  • نصب آسان
  • عدم نیاز ه اتصال به سوکت ها
  • استفاده از کابل های کمتر
  • کار کردن شبکه در فاصله 100 متری از مبدأ ارسال سیگنال
  • به آسانی و ارزان قابلیت آپگرید شدن دارد

مزایای سیستم های هوشمند سیمی (wired)

  • اتصال سیمی ثابت و بدون افت کیفیت کار می کند
  • تداخلی در عملکرد سایر اجزایی که کنترل از راه دور دارند، ایجاد نمی کند
  • سیستم های سیمی قادر به اجرای برنامه های کاربردی ساده یا پیچیده هستند
  • اطلاعاتی که برای کنترل خدمات خانه شما استفاده می شود، به جای پخش شدن در سراسر خانه، متمرکز هستند.
  • نیازی به باتری ندارد

نرم افزار هوشمند سازی ساختمان

نرم افزار هوشمند سازی ساختمان یک نرم افزار است که برای بهینه سازی و کنترل سیستم های مختلف در یک ساختمان استفاده می شود. هدف اصلی این نرم افزار، افزایش کارایی انرژی، بهبود راحتی ساکنین و کاهش هزینه های عملیاتی و نگهداری است. نرم افزار هوشمند سازی ساختمان قابلیت کنترل و مدیریت سیستم های مختلف مانند سیستم تهویه، روشنایی، گرمایش و خنک کننده ها را دارد. با استفاده از حسگرها، دستگاه های هوشمند و الگوریتم های پیشرفته، این نرم افزار تحلیل دقیقی از رفتار ساختمان و نیازهای انرژی آن ارائه می دهد.

با تحلیل داده های جمع آوری شده و استفاده از الگوریتم های هوشمند، نرم افزار قادر است به طور خودکار تغییرات در سیستم های ساختمان را انجام دهد. به عنوان مثال، می تواند پنجره ها و درب ها را در زمان های مناسب باز و بسته کند، درجه حرارت را تنظیم کند یا روشنایی را بهینه سازی کند.

استفاده از نرم افزار هوشمند سازی ساختمان به مدیران ساختمان امکان می دهد تا به طور موثرتری منابع انرژی را مدیریت کنند و صرفه جویی در هزینه های انرژی داشته باشند. همچنین، ساکنین نیز از راحتی بیشتری در محیط زندگی خود بهره مند می شوند.

دوره آموزش هوشمند سازی ساختمان

آیا به دنبال ارتقاء مهارت‌های خود در زمینه هوشمند سازی ساختمان هستید؟ یا به دنبال بهترین دوره هوشمند سازی ساختمان می گردید؟ مرکز تخصصی هوشمند سازی ساختمان ما با افتخار دوره‌های آموزشی جامع و پیشرفته‌ای را ارائه می‌دهد که شما را با آخرین تکنولوژی‌ها و روندهای این صنعت آشنا می‌کند. از مباحث پایه تا تکنیک‌های پیچیده، دوره‌های ما به شما امکان می‌دهند تا به یک متخصص ماهر در زمینه هوشمند سازی تبدیل شوید. با اساتید مجرب و محتوای آموزشی به روز، شما می‌توانید در مسیر حرفه‌ای خود گام‌های موفقیت‌آمیزی بردارید. همین امروز ثبت‌نام کنید و به دنیای هوشمند سازی ساختمان وارد شوید!

خدمات خانه هوشمند در ایران

خدمات خانه هوشمند در ایران به سرعت در حال گسترش است و کاربران با استفاده از تجهیزات خانه هوشمند ایرانی، زندگی راحت‌تر و بهینه‌تری را تجربه می کنند. این خدمات شامل نصب و پیکربندی سیستم‌ های کنترل هوشمند برای روشنایی، گرمایش، سرمایش و امنیت منزل می‌شود. همچنین، با قابلیت کنترل از راه دور و اتوماسیون خانگی، کاربران به راحتی دستگاه‌ های خود را مدیریت می کنند و مصرف انرژی را به حداقل می رسانند. به علاوه، با توجه به نیاز روزافزون به امنیت و راحتی، بسیاری از شرکت‌ها و متخصصان در ایران به ارائه راهکار های نوین در زمینه خانه‌ های هوشمند پرداخته و به مشتریان کمک می‌کنند تا با استفاده از تجهیزات باکیفیت و پیشرفته، محیط زندگی خود را به فضای هوشمند و متصل تبدیل کنند.

هوشمند سازی ساختمان با استاندارد KNX  

استاندارد KNX یکی از معتبرترین پروتکل‌های هوشمندسازی ساختمان در جهان است که امکان کنترل یکپارچه تجهیزات مختلف مانند روشنایی، سیستم گرمایش و سرمایش، پرده‌ها و امنیت را فراهم می‌کند. این استاندارد به دلیل ساختار باز و غیرانحصاری خود، با محصولات بسیاری از برندها سازگار است و همین ویژگی، آزادی عمل بالایی در طراحی سیستم‌های هوشمند به کاربران می‌دهد. KNX از طریق رسانه‌هایی مانند کابل، IP و بی‌سیم قابل اجراست و با نرم‌افزار ETS تنظیم می‌شود. همچنین با افزودن KNX Secure، امنیت ارتباطات آن نیز تضمین شده است. این سیستم ضمن افزایش آسایش، بهینه‌سازی مصرف انرژی و افزایش ارزش ملک کمک می‌کند.

روش های هوشمند سازی ساختمان

اولین چیزی که از تکنولوژی هوشمند به یاد می‌آورید چیست؟ مطمئناً پاسخ شما موبایل هوشمند است. بله کاملا درست است، چراکه فناوری هوشمند برای اولین بار وارد دنیای موبایل‌ها شد و کم کم در کل زندگی ما رخنه کرد؛ تا اینکه پای تکنولوژی هوشمند به خانه‌های ما نیز باز شد. شاید در گذشته فکرش را هم نمی‌کردید که بتوانید از راه دور تمامی تجهیزات و وسایل منزل خود را مدیریت و کنترل کنید. برای مثال سیستم گرمایشی یا سرمایشی منزل خود را از راه دور روشن یا خاموش کنید، درب و پنجره‌ها را باز و بسته کنید و … .

 اما اکنون به لطف تکنولوژی هوشمند سازی ساختمان نه تنها می‌توانید به تمامی سیستم‌های هوشمند برنامه بدهید و آن‌ها را از راه دور و نزدیک کنترل کنید، بلکه می‌توانید از این طریق در مصرف آب، برق و سایر هزینه‌های تعمیر و نگهداری به صورت چشم‌گیری صرفه‌جویی کرده و امنیت خانه خود را به طور باورنکردنی افزایش دهید. اما چگونه می‌توان خانه‌ای هوشمند داشت؟ برای پاسخ به این سوال بهتر است ابتدا با روش‌ های هوشمند سازی ساختمان آشنا شوید، پس ادامه این مطلب را از دست ندهید.

 هوشمند سازی ساختمان با BUS مجزا

یکی از توپولوژی‌ها یا مکانیزم‌های طراحی شبکه‌ کامپیوتری، توپولوژی BUS یا خطی است. در این توپولوژی تمامی کامپیوترها پشت سر یکدیگر قرار می‌گیرند و توسط کابل شبکه به یکدیگر متصل می‌شوند. در این توپولوژی هر کامپیوتری برای ارسال بسته اطلاعاتی خود، آن را به تمامی کامپیوترهای داخل شبکه ارسال می‌کند اما باتوجه به داده‌های بسته اطلاعاتی، تنها کامپیوتری که مقصد اصلی بسته باشد آن را دریافت می‌کند و سایر کامپیوترها آن بسته اطلاعاتی را نادیده می‌گیرند.

اما توپولوژی BUS چه ارتباطی به هوشمند سازی ساختمان دارد؟ درواقع علاوه‌بر استفاده از توپولوژی BUS در شبکه، به عنوان یکی از روش‌ های هوشمند سازی ساختمان نیز از آن استفاده می‌شود. به گونه‌ای که تمامی تجهیزات هوشمند مانند سنسورها، سوئیچ‌های هوشمند و … از طریق کابل BUS به یکدیگر متصل می‌شوند؛ از این‌رو ارتباط بین تجهیزات هوشمند از طریق کابل BUS برقرار شده و انتقال دیتا بین تجهیزات نیز از همین طریق صورت می‌گیرد.

می‌توان گفت که قابل اعتماد‌ترین روش از بین روش‌های هوشمند سازی ساختمان، استفاده از BUS است؛ چراکه شاهد هیچ‌گونه قطعی ارتباطی در این روش نخواهیم بود. اما پیاده سازی آن از نظر اقتصادی مقرون به صرفه نیست. چراکه برای استفاده از روش BUS جهت هوشمند سازی ساختمان علاوه‌بر اینکه به سیم کشی برق 220 ولت نیاز داریم، به سیم کشی کابل شبکه نیز نیازمندیم. 

هوشمند سازی ساختمان با سیم‌های برق PLC

استفاده از سیم‌های برق PLC به عنوان یکی از روش های هوشمند سازی ساختمان که مقرون به صرفه‌تر از روش BUS است شناخته می‌شود؛ چراکه در این روش برخلاف روش BUS نیازی به کابل‌کشی مجزا نیست. البته تنها برای برخی از تجهیزات شبکه مانند مانیتور لمسی یا دستگاه کارتخوان به کابل‌ کشی مبتنی بر شبکه با استفاده از کابل‌های Cat5 و Cat6 نیاز است.

هوشمند سازی ساختمان با استفاده از وایرلس

یکی از پر طرفدارترین روش های هوشمند سازی که این روزها خیلی مورد توجه قرار گرفته است، هوشمند سازی ساختمان با استفاده از وایرلس است. در این روش از هوشمند سازی ساختمان، از سیگنال‌های بی‌سیم مانند وای فای برای ایجاد ارتباط بین تجهیزات شبکه استفاده می‌شود. هوشمند سازی ساختمان با استفاده از وایرلس پر سرعت‌ترین روش های هوشمند سازی ساختمان به شمار می‌‌رود. 

علاوه‌بر این جهت پیاده‌سازی این روش برای هوشمند سازی، برخلاف روش های قبلی، نیازی به تغییر در سیم کشی ساختمان نیست. از این‌رو خیلی راحت می‌توان از این روش برای هوشمند سازی ساختمان در ساختمان‌هایی که امکان تغییر در سیم کشی ساختمان وجود ندارد، استفاده کرد. البته هوشمند سازی ساختمان با وایرلس معایبی هم دارد که شامل: محدود بودن تنوع دیوایس‌های مربوط به خانه هوشمند و امکان قطعی ارتباط بین تجهیزات هوشمند می‌باشد.

استفاده از سیستم وایرلس در خانه های هوشمند رایج است. ویژگی های خانه هوشمند بی سیم، شامل امکانات زیادی برای ساکنان است. 

ایران بی ام اس تخصصی ترین مرکز هوشمند سازی ساختمان

IRAN BMS به عنوان تخصصی‌ترین مرکز هوشمند سازی ساختمان، ارائه دهنده انواع روش های هوشمند سازی ساختمان متناسب با شرایط ساختمان می‌باشد. از خدمات مرکز هوشمند سازی ساختمان (IRAN BMS) می‌توان به طراحی و پیاده سازی سیستم روشنایی هوشمند، سیستم صوتی و تصویری هوشمند، سیستم اطلاع‌رسانی هوشمند، سیستم تهویه مطبوع هوشمند، سیستم امنیتی هوشمند و سیستم کنترل از راه دور هوشمند اشاره کرد.

درصورتی که عاشق زندگی در خانه هوشمند هستید و دوست دارید تجربه شیرین کنترل از راه دور خانه هوشمند را بچشید، با مرکز IRAN BMS تماس بگیرید تا کارشناسان این مرکز پس از مراجعه به محل مورد نظر خدمات هوشمند سازی ساختمان (BMS) را به شما ارائه دهند.

اگر هنوز دودل هستید که خانه خود را هوشمند کنید یا خیر، توصیه می کنیم اطلاعات بیشتری در مورد مزایای هوشمند سازی ساختمان به دست آورید.

سوالات متداول 

آیا هوشمند سازی ساختمان برای همه ساختمان ها مناسب است؟

خیر، هوشمند سازی ساختمان برای همه ساختمان ها مناسب نیست. ساختمان های قدیمی که نیاز به تغییرات زیادی برای هوشمند سازی دارند، ممکن است هزینه هوشمند سازی آنها بالا باشد.

آیا هوشمند سازی ساختمان می تواند باعث افزایش ارزش ملک شود؟

بله هوشمند سازی هزینه ی ساختمان شما را به صورت چشمگیری افزایش می دهد.

اگه اینترنت قطع بشه چی؟

 برخی از فناوری‌های ساختمان های هوشمند دارای عملکرد آفلاین هستند، اما برخی دیگر کنترل‌های برنامه را بدون اینترنت ارائه می‌کنند. اگر فناوری خانه هوشمند شما فاقد کارت SD یا پشتیبان باتری است، در زمان قطعی برق نمی توانید از آن ها استفاده کنید. 

هوشمند سازی ساختمان چیست و چه مزایایی دارد؟

هوشمند سازی ساختمان به معنای استفاده از تکنولوژی‌ های پیشرفته برای مدیریت خودکار تجهیزات ساختمان مانند روشنایی، تهویه، و سیستم‌ های امنیتی است. این فناوری به بهینه‌سازی مصرف انرژی، افزایش امنیت و راحتی زندگی کمک می کند.

آیا هر نوع ساختمانی می‌تواند هوشمند شود؟

بله، ساختمان‌های مسکونی، تجاری و اداری می‌توانند با استفاده از سیستم‌های هوشمند مجهز شوند. این فرایند شامل نصب تجهیزات هوشمند برای کنترل راحت‌تر و کارآمدتر تمامی جنبه‌های ساختمان می باشد.

هزینه هوشمند سازی ساختمان چقدر است؟

هزینه هوشمند سازی به اندازه و نوع تجهیزات مورد استفاده بستگی دارد. با این حال، در بلندمدت، این تکنولوژی منجر به کاهش هزینه‌های انرژی و افزایش ارزش ملک می شود.

آیا می‌توان تجهیزات هوشمند را به ساختمان‌های قدیمی اضافه کرد؟

بله، بسیاری از تجهیزات هوشمند قابل نصب در ساختمان‌ های قدیمی هستند. با انتخاب سیستم‌ های سازگار و مناسب، می‌توان به راحتی ساختمان‌ های قدیمی را به هوشمند تبدیل کرد.

جدیدترین مقالات هوشمند سازی ساختمان